Hirdetés

Alpha Protocol - fejlesztői videó a játékszerekről

|

Május végén, június elején várható az Alpha Protocol, az Obsidian Entertainment új RPG-je.

Hirdetés

A fejlesztő eddig csak olyan címeket készített, mint a KotOR II vagy a Neverwinter Nights 2 és annak kiegjei - szóval nem kispályásak ebben az RPG dologban.

A kémes, lopakodós játék nagyon várós (hogy műveljük a magyar nyelvet) egy titkosügynök bőrébe bújva, saját stílusunkban vihetjük végig az Alpha Protocolt, legyen az csendben lopakodós vagy géppityuval kaszálgatós. Ha igaz, lesz még benne többek között fejlett párbeszédrendszer, fejleszthető képességek és sok-sok magányos nőszemély. ;). Most a filmből megtudhatjuk az Alpha Protocol főhős "játékszereinek" milyenségét - milyen eszközöket és hogyan használhat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)