Hirdetés

Alpha Protocol hivatalosan elhalasztva

|

Igaznak bizonyultak a pletykák, a Sega valóban nem adja ki idén az Obsidian Entertainment új játékát.

Hirdetés

Nincs szerencséje a kaliforniai csapatnak a Segával. Gyanítom, ha valahogy túlélik az előttünk álló hónapokat, s nem válik túl forróvá alattuk a talaj a válság miatt, akkor az Alpha Protocol után messzire elkerülik ezt a kiadót.



Szó, mi szó, nem siette el a Sega a hetek óta keringő pletykák megerősítését. Eredetileg a héten került volna az üzletek polcaira a napjainkban játszódó kémes RPG, ám néhány kereskedelmi lánc váratlanul jövő nyárra módosította a premier várható idejét.
Ekkora csúszásról valóban nincs szó, ám most már hivatalosnak tekinthetjük, hogy mindhárom platform (PC, PS3, X360) hívei 2010 tavaszáig kell várjanak az Alpha Protocol kipróbálására.
Az ember bele se mer gondolni, milyen tumultus lesz azokban a hónapokban. Jobbnál jobb címek taposnak egymás sarkán, így ne lepődjetek meg, ha február magasságában újabb, immáron nyárra csúsztatott játékokról olvashattok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)