Hirdetés

Felújított változatot kaphat az Alpha Protocol?

|

Érdekes tweetet tett közzé az Obsidian, ami arra reflektál, hogy a SEGA a Vanquisht és a Bayonettát is kiadta PC-re.

Hirdetés

Nem volt hibátlan a 2010-ben megjelent Alpha Protocol, de aki a technikai hibákon és a tökéletlen harcrendszeren túltette magát, annak egy egész jó akció-RPG-vel volt dolga. 

A játékot a szerepjátékokban jártas Obsidian fejlesztette, és a SEGA adta ki. Ha valaki anno kihagyta, lehet, hogy hamarosan pótolhatja, a fejlesztőcsapat ugyanis az alábbi tweetet tette közzé ma:

A szöveg csak annyi, hogy "Nem mondod. Mi van akkor, ha...", a linken pedig a Gematsu egyik cikke olvasható, melyben arról írnak, a SEGA több nagy IP újraélesztését is tervezi. Elképzelhető, hogy csak felcsillant a csapat szeme, hátha újra dolgozhatnak majd az Alpha Protocol franchise-on, de az is lehetséges, hogy már készül valami a háttérben. Amenniyre tudjuk, jelenleg a Pillars of Eternity II élvez fókuszt.

Mit gondoltok, volna helye egy Alpha Protocol remasternek vagy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)