Hirdetés

Jöhet egy Alpha Protocol remaster?

|

A stúdió ismét jelét adta annak, hogy valami készülődhet az Alpha Protocol kapcsán.

Hirdetés

Tavaly májusban érdekes tweetet tett közzé az Obsidian, ami arra utalhatott, hogy a csapat újra dolgozhat az Alpha Protocol franchise-on (akár egy felújított változaton), azonban azóta sem történt fejlemény az ügyben. Egészen mostanáig. 

Hirdetés

Egy Twitter-felhasználó, bizonyos @LimitedRunDoug megszavaztatta a közösségi oldalon, hogy szeretne-e a Twitter népe Alpha Protocol remastert modern konzolokra. Persze ebben önmagában még nem lenne semmi különös, viszont az, hogy a tweetet maga az Obsidian is megosztotta a saját fiókján egy kíváncsi szempár társaságában, az már annál érdekesebb. 

Bár néhány tweet nem igazán számít megerősítésnek, azt érdemes megjegyezni, hogy Doug a közelmúltban részt vett a Night Trap újbóli kiadásának hype-jában is, valamint az sem elhanyagolható, hogy a SEGA, amely birtokolja az Alpha Protocol IP-t, korábban olyan remastereket adott ki, mint a Vanquish, a Shenmue 1 & 2, valamint a Yakuza széria részei. Ha szeretnétek a remastert, biztos, ami biztos, szavazzatok igennel a lehetőségre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)