Hirdetés

Alpine Legend - A Microsoft új csodajátéka

|

Új játékot jelentett be a Microsoft, mellyel a Guitar Hero, és a Rock Band babérjaira tör!

Hirdetés

Hamarosan újabb területen bizonyíthatnak a szobasztárok! A Microsoft legújabb játéka, az Alpine Legend,  a Guitar Hero, és a Rock Band példáján felbuzdulva csoportos jódlizásra invitál minket. A csak Xbox Live-on megjelenő alkotáshoz szükséges egy igazi kürt (amelyet a játékhoz csomagolnak), néhány havasi gyopár, valamint egy fullos bajor ruhatár. Utóbbit nem mindegy hogyan vesszük ám fel! Fiúknak kötelező csaknem hónaljig húzni a gatyát, hogy férfias legyen a gatyapőc, lányoknak pedig a mélyen dekoltált blúz viselése kötelező. A játékban a már megszokott módon kell eljátszanunk, a népszerű sramli slágereket, de a program külön honorálja, ha a hölgyek mindezt 4 söröskriglivel a kezükben végzik, fiúknál pedig azt, ha a 4 korsó elfogyasztása után sem tévesztenek. A hózentróger húzogatása is bónuszpontokat eredményezhet, persze csak akkor, ha mindenki webkamerával tolja. Megjelenés reméljük hamarosan, aztán kiderül ki a jódlikirály...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)