Hirdetés

Alternatív célzási módokat ad az Uncharted 3 legújabb frissítése

|

Nem mindenkinek jött be az Uncharted 3 átgondolt célzása, a Naughty Dog pedig eleget tesz követeléseiknek.

Hirdetés

Az 1.02-es patch dokumentációjában szereplő információk szerint a változás csak az egyjátékos módra lesz érvényes, a multiplayerre nem.

Bár az Uncharted 3: Drake's Deception ismét egy kiváló játék lett, de sokan kritizálták a megváltozott célzási rendszert. A Naughty Dog nem csak interneten keresztül hallgatta meg a játékosok panaszait, behívtak néhány rajongót irodájukba, hogy magyarázzák el pontosan problémájukat. Az így kapott visszajelzés állításuk szerint "szuper hasznos" volt, ennek köszönhetően több választási lehetőség között válogathatnak a játék rajongói. Az öröm mégsem lehet teljes, mivel mint azt említettük a javítás csak az egyjátékos módban teszi lehetővé a változtatást. A patch-nek nyilván nem ez lesz az egyetlen újdonsága, a módosítások nagyrésze a közösség visszajelzésén múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)