Hirdetés

Aludj kedvedre Sega konzolon!

|

Kényelmes, jól néz ki és minden kocka netovábbja: had mutassuk be nektek a Sega 1985-ben kiadott konzoljának heverő változatát.

Hirdetés

Megannyi furcsa és legalább ugyanannyi jópofa kivetülését láthattuk már annak, ha valaki kicsivel több érzelmet és vonzalmat táplál konzolja iránt, mint más tárggyal szemben.

Egy nemes francia, Subby-kun névre hallgató blogger és felesége például a heverőjét alakította át a Sega termékére hajazva. A Sega mintájú heverő valóban egyedi, kényelmesnek tűnik és készítői a részletekre is odafigyeltek, elég csak alaposabban megvizsgálnunk a fekvő és ülő alkalmatosságról készült képeket.

A Sega Master System harmadik generációs konzolja nem is kaphatott volna ennél szebb megtestesülést és ha kíváncsiak vagyunk a geek heverő pontos részleteire, érdemes ellátogatni az Electrose ide kapcsolódó cikkéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)