Hirdetés

Alvás nélkül küzdötte magát Master rankig egy League of Legends streamer

|

Csak egészségügyi szünetek szakították meg a több mint 60 órás menetet.

Hirdetés

Miközben az Elden Ring rohamosan rövidülő, már 30 perc alá is becsúszott speedrunjain ámuldoztunk, a napokban egy másik komoly videójátékos teljesítménynek is szemtanúi lehettünk, ami viszont épp a maratoni hosszúságával tűnik ki a tömegből.

A Twitch streamer Nicklick ugyanis egyetlen nekifutással, Unrankedről indulva küzdötte fel magát a League of Legends 9 fokú ranglétrájának harmadik legmagasabb fokozatáig, a Master-jelvényig.

Hirdetés

Az élet mindennapi kötelezettségei mellett akár több hétnyi szabadidőt is felemésztő eredményhez neki egy elképesztő, 60 óra 31 perces grindolásra volt szüksége, melynek során csak az evés és a mosdó kedvéért tartott szünetet, vagyis két és fél napon át egy percet sem aludt.   

Ami a részleteket illeti, a brazil streamer összesen 90 solo queue (!) meccset játszott, ebből 75-ben Jaxet, a League of Legends veterán bajnokát választotta. Az indulás után zsinórban 16 játszmát nyert, a fegyvermestert terelgetve pedig 84%-os győzelmi aránnyal zárta a kihívást. A második legtöbbször Tryndamere-nek szavazott bizalmat, akit 5 csatába vitt magával, ám ebből 3-at elvesztett.

Habár Nickling teljesítménye kétségtelenül megsüvegelendő, mi azért senkit sem bátorítanánk arra, hogy alvásmegvonással próbáljon a csúcsra törni. Tavaly egyébként az Apex Legendsben is volt egy hasonló sztori, ott az iiTzTimmy nevű Twitch streamer szaladt végig a ranglétrán egy 33 órás közvetítésben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)