Hirdetés

Amanita Design - a Machinarium készítőinek új projectjei

|

A kiváló cseh indie fejlesztőcsapat, az Amanita Design nagy sikert aratott különleges játékával, a Machinariummal.

Hirdetés

Azóta sokan, sokfelé a világban azt várják, hogy megtudják, jelenleg min dolgoznak a cseh indie fejlesztők.

A cég alapítója, Jakub Dvorsky nemrég a PC Gamernak nyilatkozott, amelyből kiderültek az új projectek.

Osada - interaktív zenei videó cseh pszichedelikus country zenével (ez érdekesen hangzik), amely néhány héten belül elérhető lesz az Amanita Design weboldalán.

Botanicula - "egyszerű, de igen nagy" point and click kalandjáték, amelyben 5 falakó apró lénnyel kell megküzdenünk a fa-lakóterüket lerombolni szándékozó paraziták ellen. Megjelenése az év vége felé várható.

Samorost 3 - Az Amanita művész igényeségű kalandjáték sorozatának harmadik része. Ez jelenleg az Amanita legnagyobb projectje, s bár nincs bejelentve hozzá megjelenési határidő, a csapat megpróbálja kihozni PC-n, konzolokon és a népszerű tableteken is. A játék első része egyébként ingyenesen elérhető az Amanita Design oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)