Hirdetés

Saját játékstreaming szolgáltatást indít az Amazon

|

A cég több kiadóval is próbál egyezkedni, és ha minden a terveik szerint halad, akkor akár már 2020-ban el is rajtolnak.

Hirdetés

Egy akkora cégóriásnál, mint az Amazon nem annyira meglepő, hogy megpróbál minden fronton jelen lenni, követni a trendeket. A Deadline és a The Information jelentése szerint most éppen ez történik: az Amazon saját játékstreaming szolgáltatást akar kiépíteni.

Hirdetés

Az első információk szerint jelenleg csak tárgyalások folynak a játékipar nagy kiadóival és terjesztőivel. Ha minden a tervek szerint halad, akkor legkorábban 2020-ban indulhat a platform, de azt nem tudni, hogy addigra még csak a béta verzióval ismerkedhetünk, vagy 2020-ra már teljes indulást akarnak-e. Utóbbi azért erősen kétséges, de jelenleg csak jórészt szóbeszédre támaszkodhatunk, szóval ne vonjatok le messzemenő következtetéseket.

Akárhogy is, egyre több, nagyobb szereplő szeretne a lehető legkorábban beugrani a streaming piacra. A Google jelenleg még csak nyitogatja szárnyait az Assassin's Creed Odyssey segítségével, közben a Sony nyomul előre a PlayStation Now-val, a Microsoft a Project xClouddal, az Nvidia pedig csendben fejlesztgeti a GeForce Now-t.

Kíváncsian várjuk, ki teszi le az asztalra az első tényleg jól működő modellt, az várhatóan nagyot fog kaszálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)