Hirdetés

Egy csomó be nem jelentett játékot szivárogtatott ki az Amazon, jön a Bloodborne 2?!

|

A Bloodborne 2 és a Sunset Overdrive 2 is felbukkant a listában. Lehet, hogy valaki megint túl korán nyomta meg a gombot.

Hirdetés

Az Amazon olasz divíziója nem most először buktat le iparági titkokat, feltéve, hogy nem teljesen kamu játékok jelentek meg néhány órával ezelőtt a cég weboldalán.

Hirdetés

Bár az adatbzázisból azóta törölték a dolgot, a weboldalon a Bloodborne 2 és a Sunset Overdrive 2 is felbukkant, megjelenési dátumként azonban a 2019. december 31. volt feltüntetve, ami nyilvánvalóan csak egy placeholder. Szintén megjelent a Splinter Cell, amit ugyan nem jelentett be a Ubisoft, de egyre több pletyka szerint készül. Emellett ha hihetünk a kiszivárgott dolgoknak, akkor a PS4-exkluzív Dreams február 22-én, míg a Dark Souls Remastered Nintendo Switch változata augusztus 31-én érkezik.

Szintén izgalmas az a Fortnite PS4 bundle, amit nem most látunk először, hiszen a PlayStation olaszországi oldalán már korábban is felbukkant. Úgy látszik, hogy szeretnek pletykálni arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)