Hirdetés

Kiszivárogtak az első képek az Amazon kontrolleréről

|

Megjöttek az első fotók az Amazon konzoljának kontrolleréről. Nem egy Dualshock 4, de a célnak megfelel.

Hirdetés

Még január végén röppent fel a hír, hogy az Amazon egy olcsó, Android alapú megoldáson dolgozik, hogy egy sokoldalú, olcsó konzolt hozzanak létre, amely játékra és különböző médiatartalmak lejátszására is alkalmas.

A most kiszivárgott képeken az egyelőre név nélküli konzol kontrollere látható, amely előzetes hírek szerint nem lesz majd szériatartozék, külön kell megvennünk. Az eszköz egy ormótlan Xbox 360 kontrollerre emlékeztet, de első ránézésre nem a legkényelmesebb a fogása. Természetesen megtalálhatóak rajta a már jól megszokott funkciók, 2 analóg stick, illetve a hátsó gomb+ravasz kombinációi is.

A kontroller közepén számos funkciógomb kapott helyet, ezek az Android alapú rendszer kezelésénél lesznek hasznosak. A kontroller alsó peremére a fejlesztők még ráerőszakoltak pár extra gombot, amelyek a különböző stream-szolgáltatásoknál jönnek majd jól. Az elsőre nem túl megnyerő külsejű eszköz Bluetooth-on keresztül kapcsolódik majd a konzolhoz, az elején látható két LED-sor a kapcsolat erősségét és a töltöttségi szintet hivatott jelezni.

A Kindle Fire-rel is kompatibilis kontrollerről egyelőre nem derült ki, hogy már a végleges változat-e, vagy csak egy prototípus. Az Amazon konzoljának megjelenése még ebben az évben várható, a kontroller jelenléte azonban biztató jel, talán már nem kell sokat várnunk a bejelentésig.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)