Hirdetés

Amazon.com: 17 Wii/másodperc...

|

Idén karácsonykor ismét óriási Wii őrület jellemezte a játékvásárlásokat: az Amazonon másodpercenként 17 Wii-t adtak el…

Hirdetés

Az Amazon.com a világ legsikeresebb online üzlete, így nem meglepő, hogy itt talál gazdára a legtöbb Wii is, de másodpercenként 17 Wii eladása tényleg durva. A Nintendo sikerterméke után a Harry Potter és a Főnix rendje DVD következik, a harmadik legjobban eladott termék pedig a Planet Earth: The Complete BBC Series, a negyedik pedig A Karib-tenger kalózai: a világ végén.

A legtöbb terméktől egyébként december 10.-én szabadultak meg: ezen a napon a vevők 5.4 millió árut rendeltek meg, ami másodpercenként 62.5 eladást jelent. A cég több, mint 200 országba árusít naponta…

A képeken elégedett Wii vevőket láthatunk…

wiinyalifali_3_k.jpg

wii_old_folks_k.jpg

 

Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)