Hirdetés

Ambiciózus projekten dolgozik a Bioshock dizájnere

|

Mint az tudvalevő, a Bioshock vezető dizájnere nem vesz részt a Bioshock 2 fejlesztésében. De akkor mit csinál?

Hirdetés

A kérdésre sajnos nem tudunk pontos választ adni, mivel a projekt amin dolgozik egyelőre szupertitkos. A Bioshock sikere után meglepő volt, hogy a játék dizájnere új feladat után néz, hiszen a folytatás olyan szinten bizonyos volt, amennyire csak egy sikeres játék esetében lehet.

Ken Levine azonban a Bioshock 2 helyett, balra el. Most már tudjuk, hogy titokban nagy toborzásba kezdett. Olyan embereket szeretne a csapatába, akik egyrészt vérprofik, másrészt jó ideje együtt dolgoznak. Szerinte ez kulcsfontosságú egy olyan projektnél, amely Ken szavaival élve "sokkal ambiziócusabb", mint a Bioshock volt. Reméljük hamarosan kiderül miben mesterkedik Ken mester, addig várjuk az egyre érdekesebbnek tűnő Bioshock 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)