Hirdetés

AMD 333-as FSB-vel...valóban!

|

Azok számára, akik rendszeresen böngészik a hardware híreinket, nem újdonság, hogy az AMD hamarosan megjelenő Athlon XP processzorai 333Mhz-es front side bus-szal lesznek majd ellátva. Nos, ez eddig csupán pletyka szintjén mozgott, de most végre megerősítést nyert! Mindezt pedig ha hiszitek, ha nem, az Nvidia-nak köszönhetjük, ugyanis, az AMD a mai napig titkolózik. Mégis, hogy jön a képbe az Nvidia, kérdezhetitek teljes joggal. A cég közölt némi infót a nemsokára megjelenő Nforce2 alaplapi chipset-jükről. Ebben megtalálható, hogy a lapkakészlet a DDR 400-as RAM-ok mellett, támogatja majd a 333Mhz-es FSB-t is, tehát mégis igaznak bizonyultak a feltevések és az AMD versenyben képes maradni a P4-ekkel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)