Hirdetés

Az új AMD driver felpörgeti a Doom-ot

|

Ha gondjaid voltak a Doom futtatásával, akkor javasoljuk, hogy töltsd le a legfrissebb AMD drivert. A fejlesztők komoly teljesítménynövekedést ígérnek.

Hirdetés

Az AMD kiadott egy új drivert, ami kötelező minden gamer számára. A leírás szerint az AMD Radeon Software Crimson Edition 16.5.2.1 akár 35 százalékot is rádobhat a Doom sebességére. A gond az, hogy más játékoknál apróbb hibákat hozhat elő.

A leírás szerint az AMD Radeon R9 390-es kártyákon komoly sebességnövekedést tapasztalhatunk a letöltés után, viszont van egy nagy sornyi hiba, ami felbukkanhat:

- Néhány cím nem fog elindulni, vagy összeomlik, ha az AMD Gaming Evolved overlay bekapcsolva marad. Egyelőre ezt úgy küszöbölhetitek ki, ha kikapcsoljátok az "in-game overlay" funkciót.
- A Quad AMD Crossfire technológiát kihasználó konfigurációkon előfordulhat, hogy nem lehet majd visszakapcsolni az AMD Crossfire opciót a Gaming menü alatt.
- A The Witcher 3: Wild Hunt inventory és karakterlapja villogni kezdhetnek AMD Crossfire módban.
- A Call of Duty: Advanced Warfare futtatása közben szaggatást tapasztalhattok, ha egyszerre használjátok az AMD FreeSync és AMD Crossfire opciókat.
- Ha többször telepítitek a Radeon Software Crimson Edition 16.5.2.1-et, akkor újraindulás után a telepítő beakadhat.
- Az AMD Crossfire mód beállításai a Radeon Settingsben lehet hogy nem működnek majd az Origin vagy Uplay programokon belül.
- A Radeon Settings, Additional Settings oldala lehet, hogy nem lesz elérhető a Radeon Software Crimson Edition 16.5.2.1 telepítése után, amennyiben egy korábbi drivert frissítettünk vele. Ezt úgy oldhatjátok meg, ha a driver telepítése előtt letörölitek az összes, előző verziós Radeon szoftvert.
- Néhány textúra villoghat a Fallout 4-ben, ha az AMD Crossfire bekapcsolva marad.
- A Forza Motorsport 6: Apex villoghat, ha az AMD FreeSync bekapcsolva marad.
- A Frame Rate Target Control profilok lehet, hogy nem működnek majd helyesen adott játékokban.

Akiket zavarhatnak a fenti problémák, azok várják meg a driver egy még újabb verzióját. A többiek ezen a linken keresztül tölthetik le a frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)