Hirdetés

Kijött az új AMD driver a Mirror's Edge Catalysthez

|

Hogy ne legyenek gondok a Mirror's Edge Catalyst és a Paragon futtatásával, javasoljuk, hogy töltsétek le a legfrissebb AMD drivert, amely jótékony hatással van a teljesítményre.

Hirdetés

A legutóbbi AMD driver a Doom felpörgetésére szolgált, az AMD Radeon Software Crimson Edition 16.5.2.1 akár 35%-kal is megnövelte a játék sebességét. A legújabb driver is kötelező minden gamer számára, ugyanis két játék teljesítménynövekedését is lehetővé teszi. 

A 16.6.1-es verziószámú drivert a leírás szerint a szokásos hibajavítások mellett a Mirror's Edge Catalyst és a Paragon extra optimalizációja érdekében ajánlott telepíteni, viszont ezen túl CrossFire profit is tartalmaz a Dark Souls III-hoz. Ezenfelül többek között olyan problémákat old meg, mint hogy a Fallout 4 alatt AMD CrossFire módban néhány textúra villogott, a DiRT Rally néhány esős és esti pályájának esetében gyenge teljesítményen futott a játék, a Radeon Settings szoftverben megadott CrossFire beállítások nem léptek életbe az Origin és Uplay alkalmazásokban és az Oculus Rift VR headsetek esetében képvillódzást tapasztalhattak azok a felhasználók, akik több, eltérő felbontású kijelzőt csatlakoztattak a rendszerre. 

A hibajavítások pontos listáját a hivatalos honlapon böngészhetitek végig, az AMD Radeon Software Crimson 16.6.1-et pedig ide kattintva tölthetitek le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)