Hirdetés

A Titanfall 2 és a Guild Wars 2 kapcsán is javít hibákat az új AMD driver

|

Megjelent az AMD videokártyáihoz szánt legújabb illesztőprogram, ami ezúttal a kisebb, ám gyakran kifejezetten zavaró hibák javítását tűzte ki célul.

Hirdetés

Ugyan a héten nem volt olyan nagy PC-s játékmegjelenés, amihez új, a teljesítményt javító drivert kellett volna kiadnia az AMD-nek. Néhány hibajavítás mostanra készült el a gyártónál, így megjelent a Crimson ReLive 17.9.1-es verziója.

Hirdetés

Ebben viszonylag ritkán előforduló, ám elég idegesítő hibákat is javított a gyártó, például Vega kártyákon mostantól nem fognak akadozni a videós tartalmak, ha alvó állapotból ébresztjük fel a PC-nket. Emellett olyan, játékokhoz kapcsolódó gondokat is javítottak, mint a Titanfall 2 összeomlása bizonyos AMD modelleken, vagy éppen az, hogy az olyan segédprogramok, mint a ReLive Toolbar, vagy az Instant Replay funkció gyakran nem működött a Guild Wars 2 futtatása közben.

Ezzel együtt még vár néhány feladat az illesztőprogramokat készítő csapatra, a kapcsolódó blogposztjukban megemlítették például, hogy tudnak róla, hogy az Overwatch sok játékosnál egy pillanatra megakadhat. Az új driver hibajavításainak listáját is ebben a posztban találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)