Hirdetés

Két játékhoz nyújt segítséget az új AMD driver

|

A rengeteg bugfix mellett bekerült a Conan Exiles és a Ghost Recon Wildlands is a támogatott játékok közé.

Hirdetés

Megérkezett az AMD ReLive driverének legújabb, 17.1.2-es verziószámú változata. Ez az új frissítés nem csak a rengeteg javítás miatt érdekes, hanem azért is, mert két új játékhoz, a Conan Exileshoz és a Ghost Recon Wildlandshez is támogatást nyújt, szóval mindenképpen érdemes feltelepíteni, ha tervezitek valamelyik beszerzését (vagy kipróbálni a Wildlands bétáját).

Persze ettől függetlenül akkor is érdemes lehet feltenni az update-et, ha esetleg nem vagytok rápörögve egyikre sem a fentiek közül, mert elég sok már elérhető játékhoz tartalmaz bugfixeket, illetve a teljesítményt is javítja. Csak néhány a rengeteg bugfix közül:

- A Battlefield 1-ben már nem fog villogni a kép, amikor Multi GPU módban játszunk egy Radeon RX 400 szériájú kártyával
- A Dota 2 már nem fog lefagyni amikor átváltunk egyik feladatról a másikra rögzítés közben (ez is csak akkor érvényes, ha Multi GPU konfigurációban játszunk)
- Ha a League of Legends Administrator módban fut és keret nélküli ablakban futtatjuk, akkor is el fog indulni a Radeon Relive Overlay4

Ezek mellett természetesen rengeteg teljesítményt érintő hibát javítottak, illetve maga a Radeon ReLive kezelőfelülete is sok idegesítő hibától szabadult meg. Az új drivert az AMD weboldaláról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)