Hirdetés

American Fugitive - a klasszikus GTA-ra hajazó akciójátékot jelentettek be

|

Bosszúhadjárat old-school GTA-stílusban? Érdekesnek tűnik!

Hirdetés

A Fallen Tree Games és a Curve Digital egy különleges játékot jelentettek be: egy a 80-as években játszódó, felülnézetes, nyitott világú akciójátékot, amely láttán a klasszikus Grand Theft Auto juthat az eszünkbe.

Hirdetés

Az American Fugitive története egy amerikai kisvárosban, ahol egy Will Riley férfit alakítunk, aki nem éppen angyal, viszont valóban nem ő gyilkolta meg az édesapját, ami miatt börtönbe zárták. Nyilvánvalóan ez nem maradhat megtorlatlanul, így indulhat a szökés és a bosszúhadjárat a valódi tettes(ek) után. Küldetésünk során egy nyitott világban eredhetünk az igazság nyomába és menekülhetünk a zsaruk elől, a TimeSplitters, a Crysis és a GoldenEye 007: Reloaded címeken dolgozó stúdió szerint pedig a játék olyan lesz, mint egy szerelmeslevél a 80-as évek játékainak, filmjeinek. 

A fejlesztők pusztítható környezetet, fordulatos történetmesélést és izgalmas autósüldözéseket ígérnek, valamint kirabolhatunk házakat, ellophatunk kocsikat és felfegyverezhetjük magunkat. Az American Fugitive valamikor idén jelenhet meg PC-re (Steamen), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)