Hirdetés

Ha szeretnétek új Alice játékot, ne piszkáljátok American McGee-t

|

Ő ugyanis hiába adta minden tehetségét már két korábbi játékhoz, a jogok az Electronic Arts tulajdonában vannak.

Hirdetés

Sem az American McGee's Alice, sem az Alice: Madness Returns nem lett óriási siker, de mindkettő köré épül egy rajongói tábor, melynek tagjai szeretnének még többet látni a kicsavart világból.

Hirdetés

Ezt Twitteren adják rendszeresen a készítő tudtára, akinek ebből most elege lett. Blogján nagyon érthetően leírta, hogy mivel az EA dönt mindenben, nem opció az, hogy közösségi finanszírozással valósít meg egy újabb játékot, és hiába szeretne ő is egy harmadik részt, ez nem az ő döntése. Elmondta, a kiadó is hallja a kéréseket, de várja a megfelelő időt. Úgy gondolja, lesz még Alice játék, de azt kéri, minden ötletet, könyörgést az EA-nek küldjenek, ne neki.

Egyébként McGee és a kiadó kapcsolata nem a legjobb, úgyhogy meglátjuk, lesz-e bármi az egészből. Jelenleg egy Out of the Woods nevű kártyajátékon dolgozik, miután stúdiója, a Spicy Horse minden projektje befuccsolt, és tavaly be is zárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)