Hirdetés

American McGee szeretne új Alice játékot, a mi segítségünk is kell hozzá

|

Ahhoz képest, hogy legutóbb még az volt a baja, hogy mindenki az Alice 3-mal zaklatta, most éppen közösség segítségét kéri American McGee.

Hirdetés

Még nincs minden veszve, ami az Alice sorozatot illeti. Legutóbb American McGee megkért mindenkit, hogy hagyják már lógva az Alice 3-mal, de most saját maga rakta össze a tervezetet, megcsinálta a hozzátartozó koncepciós rajzot, és már munkanevet is kapott a projekt: Alice: Asylum.

McGee saját Twitter oldalára kitett egy posztot, amiben közölte: ahhoz azonban, hogy a tervezetből valódi játék legyen, még meg kell győznie a jelenlegi jogtulajdonost (EA) arról, hogy tényleg megérné egy folytatást csinálni. Ehhez bizonyítania kell az igényt, amit ti tudtok leginkább kimutatni azzal, hogy feliratkoztok a projekttel kapcsolatos hírlevélre. Aztán persze várhatóan Kickstarter kampány is lesz.

Mi őszintén reméljük, hogy meglesz az az Alice 3. Egyik sem lett kasszasiker, de mindegyik résznek külön helye van a szívünkben. A kitekert, horrorisztikus, groteszk kislányos csücskében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)