Hirdetés

American McGee elnézést kér az EA-tól

|

Tegnap McGee elnézést kért a játékosoktól az EA hibás reklámmódszerei miatt, ma már visszavonulót fújt.

Hirdetés

Tegnap még megtévesztéssel vádolta a kiadót American McGee, mondván, hogy annak ellenére, hogy nem horror játéknak készült az Alice: Madness Returns, mégis úgy lett promotálva.  Úgy tűnik, azóta végiggondolta a kijelentéseit, és visszavonulót fújt. "A nyilatkozatom néhány dühödt emailt váltott ki az EA munkatársaiból. Néhány olvasó szerint ez elvágta a lehetőségét, hogy valaha újra alkalmazzanak a játékiparban."

"Engedjétek meg, hogy kiegészítsem korábbi kijelentésemet, illetve helyesbítsem azt. A becsapás egy rossz szó. Visszavonom. Elnézést kérek az EA-tól és mindenkitől, akinek ez rosszul esett. Az Electronic Arts nem csap be embereket azért, hogy megvásárolják a játékaikat." Ezután McGee elmagyarázta, hogy manapság a fejlesztők és kiadók közti viszonyból sokszor következik egyet nem értés. Végeredményben jó kapcsolatot ápol az EA munkatársaival, csak egyszerűen mint fejlesztő nem értett egyet a játékának marketingjével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)