Hirdetés

OZombie - American McGee következő játéka a Kickstarteren

|

Dorothy egyesíti erejét a Bádogemberrel és a Gyáva Oroszlánnal, hogy együttesen győzzék le a gonosz Madárijesztő seregeit. Várjunk csak...

Hirdetés

American McGee az Alíz csodaországban (American McGee's Alice, Alice: Madness Returns) és a Grimm történetek (American McGee's Grimm) után ismét egy klasszikushoz nyúlt, ezúttal Óz, a csodák csodája került terítékre nála.

McGee Kickstarteren indította útjára legújabb projektjét, az OZombie-t, melyben egy- és többjátékos mód is helyet kap majd, utóbbit a sztori mód végigjátszása után oldhatjuk fel. Az ígéretek szerint rengeteg nézőpontot és játékmódot próbálhatunk ki, melyekben fontos szerepet kapnak az RPG-elemek, a taktikus harc, a felfedezés és a történet. A megjelenítésért a Unity 3D technológia felelne, így az OZombie Linuxra, Macre, PC-re és tabletekre is érkezne.

A történet szerint a Madárijesztő uralma alá hajtotta Óz birodalmát, és egy horrorisztikus királyságot hozott létre. Dorothy-ként a mi feladatunk lesz a négy területre oszló világ felszabadítása. Az OZombie Kickstarter oldalán a fejlesztők 950,000$-t (216 millió Ft) szeretnének összegyűjteni, jelenleg közelítenek a 35 ezerhez (~7,9 millió Ft). A hír írása közben is egyre növekedett a hozzájárulás mértéke, így nem lenne csoda, ha bőven összegyűlne a pénz a hátra lévő 41 nap alatt. Látogassatok el galériánkba, ahol láthattok egy-két művészi koncepciót a játékból, majd meséljétek el, mit szóltok McGee legújabb játékához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)