Hirdetés

OZombie - American McGee új játékára még várnunk kell

|

Nem volt hosszú életű McGee legújabb agyszüleménye, mely Óz birodalmának alternatív változatába kalauzolt volna el minket.

Hirdetés

Nemrég adtuk hírül, hogy az OZombie Kickstarteren várja a nagylelkű adományozók felajánlásait, ám túl kevesen szavaztak bizalmat American McGee újabb agyszüleményének (950 ezer dollárból 141 ezer gyűlt össze).

A projekt leállításának viszont volt egy másik oka is: az OZombie Kickstarter céljai közé idő közben hozzáadták az Alice filmjogok megszerzését is, ezt viszont külön projektként kellett volna kezelni. Igen ám, de miután eltávolították az OZombie célok közül, külön már nem tölthették fel, mivel több projekt nem futtatható egyszerre.

Végül úgy döntöttek, szüneteltetik az OZombie-t, és inkább az Alice-re gyúrnak rá, ennek eredményét az Alice: Otherlands Facebook oldalon követhetitek nyomon. McGee nem zárta ki, hogy az OZombie-t valamikor újra megpróbálják majd, de most az Alice film élvez elsőbbséget. 

Sajnáljuk az OZombiet, ígéretes projekt volt. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)