Hirdetés

American McGee's Grimm: júliusban kezdődik a mese

|

Az extravagáns játékairól ismert American McGee júliusban jelentkezik a Grimm mesék saját szája ízére szabott változatával.

Hirdetés

Ha létezik olyan játékfejlesztő, akitől semmiképpen sem számíthatunk szokványos alkotásokra, az American McGee. Az úriember legutóbb a mindenki által ismert Grimm meséket pécézte ki magának, hogy aztán 24 epizódban mutassa meg, hogyan is néz ez a világ az Ő látásmódja szerint. Az American McGee's Grimm eddig nem kényeztette el a közönséget mérhetetlen mennyiségű képpel vagy videóval, ám hamarosan első kézből tapasztalhatjuk meg, mit alkotott a mester: júliusban érkezik ugyanis az első, nagyjából 30 perces szórakozást kínáló felvonás.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)