Hirdetés

Az American Truck Simulator új DLC-jének úti célja Idaho

|

Hamarosan egy új államban taposhatjuk a gázpedált és vigyázhatunk a rakományra.

Hirdetés

Európa útjait már elkoptattuk, az SCS Software pedig gondoskodott róla, hogy az Egyesült Államok aszfaltjai se maradjanak érintetlenek, így született meg az American Truck Simulator, amely megjelenése óta számos tartalommal bővült már (legutóbb például Utah-ba küldtek minket). 

Hirdetés

A fejlesztők livestreames, majd twitteres bejelentése alapján az American Truck Simulator következő DLC-jének állomása Idaho lesz. A teljes államban vezethetünk majd, ezáltal igazi hegyvidéki tájakat, hamisítatlan vadont és "szabadtéri rekreációs területeket" fedezhetünk fel, miközben meglátogatjuk többek között a fővárost, Boise-t. 

Egyelőre nem tudni, hogy az Idaho térképpel mikor fog bővülni a kamionszimulátor, de a stúdió azt ígérte, hogy hamarosan, így a közeljövőben biztosan számíthatunk rá. Addig is csekkoljátok le a galériát: 

Ti játszotok még az American Truck Simulatorral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)