Hirdetés

American Truck Simulator - nincs már messze Új-Mexikó

|

Az SCS kamionszimulátora tovább bővül, a csapat már lassan végez a déli állam beépítésével. Addig is megnézhetjük videón.

Hirdetés

Tavaly februárban jelent meg az Euro Truck Simulator 2 sikerén felbuzdulva az amerikai változat, amiben az Egyesült Államok egyes területeire vihettünk rakományt. A megjelenéskor csak Kalifornia és Nevada volt elérhető, azóta már Arizona is megnyílt, és nem kell sokat várni Új-Mexikóra sem. 

Hirdetés

Nem tudni még, pontosan mikor jelenik meg, csak azt, hogy már majdnem kész. Elutazhatunk majd Roswellbe és Albuquerque-be is, belefuthatunk rendőri igazoltatásokba vagy repülőgépbalesetekbe, meglátogathatunk gyönyörű vidéki helyszíneket, kanyonokat és bonyolult úthálózattal átszőtt városokat is. Ezt mind láthatjátok az alábbi videóban.

Melyik államot látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)