Hirdetés

American Truck Simulator - megvan, melyik állam kerül be legközelebb?

|

Egy adag új screenshotot tettek közzé a készülő új tartalmakról az American Truck Simulator fejlesztői, ami alapján a legtöbben úgy gondolják, Oregon útjaival egészül ki legközelebb a játék.

Hirdetés

Az SCS Software különösen megnyugtató kamionos játékai közül kettőt is bővít párhuzamosan, az ETS 2-höz nemrég kiadott Italia DLC után pedig valószínűleg az American Truck Simulator következő kiegészítéséről is kiadott egy kis teasert a csapat.

Hirdetés

Pénteken néhány screenshotot osztottak meg a stúdió blogján, aminek kapcsán csupán annyit mondtak, hogy szokásukhoz híven most sem mondják meg előre, milyen menetrend alapján érkeznek majd a DLC-ik, de 2018 igen jó évnek ígérkezik. A képek alapján (amiket lejjebb a galériában láthattok) a legtöbb rajongó úgy gondolja, hogy Oregon állam kerül be az American Truck Simulatorba, az USA északnyugati sarka pedig némi változatosságot csempészhet a játékba. Zöldebb, erdős tájaival ugyanis némileg elütne az eddig bekerült, általában elég sivatagos államoktól (Kalifornia mellett eddig Nevada, Arizona és Új-Mexikó útjain furikázhattunk).

Mit gondoltok, tényleg Oregon játékbeli másán dolgozik az SCS?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)