Hirdetés

American Truck Simulator - irány Utah!

|

Az SCS bemutatta a népszerű kamionszimulátor játék következő kiegészítőjét, ami Utah államba viszi a sofőröket.

Hirdetés

Stílusosan az amerikai függetlenség ünnepén jelentette be a fejlesztő, hogy még valamikor idén kijönnek egy nagyobb kiegészítővel az American Truck Simulatorhoz Utah címmel. Ez már nagyjából el is mondja, hogy mire számíthatunk, de azért egy kis videóval is fokozták az élményt, hogy a virtuális sofőrök elégedetten csettintsenek (vagy akármit is szoktak csinálni elismerésük jeleként a kamionosok).

Hirdetés

A hivatásos virtuális vezetők egy új államba mehetnek furikázni, egy trailert is kaptunk a bejelentéshez, ami mutat egy falatkát a várható újdonságokból.

A Utah kiegészítő még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy valamikor 2019. későbbi szakaszában fog megérkezni Steamre. Az ára sem ismert még, de az előző csomagért 12 eurót kértek, tehát nagyjából erre a kategóriára számíthatunk.

Ti kipróbáljátok majd Utah útjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)