Hirdetés

"Amerika egy elavult üzleti modellt akar megvédeni" - Dotcom kitálalt

|

Az utóbbi időben elég sokat olvastunk már a Megupload bezárás körüli felhajtásról, a tulajdonos Dotcom is kapott hideget-meleget. Most végre ő is megszólalt - a szavai pedig legalábbis elgondolkodtatóak.

Hirdetés

Dotcom szerint politikai támadást történt (az esetről korábban részletesen beszámoltunk). Egy új-zélandi tévéinterjúban beszélt, John Campbellel, a 3 News Campbell Live című műsorában.

A Megaupload vezérének azon véleményén nem lepődtünk meg, hogy ő itt csak és kizárólag áldozat lehet, de azért bőven akadt olyan körülmény, ami viszont érdekessé teszi az összképet, el lehet gondolkodni rajta. A kalózkodás kapcsán pedig mondott egy-két érdekességet, amelyet a PC World cikkében külön idéz, kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok erről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)