Hirdetés

Amerika Kapitány és Thor: 3D-ben és 3DS-en

|

A 3D őrület tovább hódít, ezek a közelgő játékok is támogatni fogják.

Hirdetés

A SEGA bejelentette, hogy a Thor: God of Thunder és a Captain America: Super Soldier játékok támogatni fogják a sztereoszkópikus 3D-t PS3-on és Xbox 360-on, valamint Nintendo 3DS-re is megjelennek.

Gary Knight, a SEGA európai és amerikai marketingelnöke szerint a 3D miatt a Thor és Amerika Kapitány "a szuperhősös játékok új osztályát képviselik".

Mindkét játék megjelenik Wii-re és NDS-re is, remek külső nézetes kalandot biztosítva (állítólag). Félreértés ne essék, nem leszólom őket, csak nem egy filmet feldolgozó játék sikerült már elég rosszul, ezért vannak fenntartásaim. Viszont ha jók lesznek, a készítők kapnak tőlem egy THORtát. Haha.

Több 3D módot is támogatnak majd, a kék-piros technikától kezdve a 3D televíziók különböző megjelenítéséig.

A Thor: God of Thunder május 3-án, a Captain America: Super Soldier pedig július 12-én jelenik majd meg. A játékok Nintendo 3DS-re is érkeznek, de csak később.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)