Hirdetés

Amerika Kapitány is csatlakozott a Fortnite-hoz

|

A képregény- és filmhősök sorában most Steve Rogers bukkant fel, aki Deadpool és Aquaman után szintén beugrik a Fortnite battle royale csataterére.

Hirdetés

A Fortnite korábban összeállt már a Marvellel több filmes eseményre is, melynek keretein belül magunkhoz hívhattuk a Bosszúállók fegyvereit. Akkor sajnos nem tarthattuk meg a Kapitány pajzsát, de most (némi V-Bucks fejében) nem csak a jellegzetes frízbit, de a Kapitány teljes felszerelését is hazavihetjük.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány érkezését hirdető trailer kifejezetten rövid, de a zenei háttérnek köszönhetően kellően hangulatos lett.

A Captain America skin a játékban 2000 V-Bucksba kerül, emellé a függetlenség napját méltón ünneplő Amerika Kapitány tűzijáték is megvehető még 3000 egységért, ha esetleg éppen ez hiányzott volna az életetekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)