Hirdetés

Amerikai és angliai TOPlista

|

Ráleltem az aktuális játékeladási toplistára, amerikára és angliára vonatkozólag is. A tengerentúlon még mindig tarol a WoW és a Sims, az angliai felsoroláson azonban több érdekességre bukkanhatunk. Hiszen mindjárt az első helyen egy új belépőt tisztelhetünk az Empire at War személyében, ami - mint ahogy az ehavi kritikánkból is kiderült - nem lett rossz. Még meglepőbb a negyedik helyezett, aholis egy megapackról van szó, amely tartalmazza a még mindig hatalmas rajongótáborral büszkélkedő Command & Conquer sorozat összes(!) eddig megjelent darabját. US: 1. World of WarCraft 2. The Sims 2 3. Age of Empires 3 4. Civilization 4 5. Battlefield 2 6. Zoo Tycoon 2 7. The Sims 2: Nightlife 8. Call of Duty 2 9. Aquazone Seven Seas Collection 10. Guild Wars UK: 1. Star Wars: Empire at War 2. Football Manager 2006 3. The Sims 2 4. Command & Conquer: The First Decade 5. Age of Empires 3 6. Rome: Total War - Gold Edition 7. The Sims 2: Nightlife 8. World of WarCraft 9. F.E.A.R. 10. Battlefield 2

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)