Hirdetés

GameStar nyílt nap és Évkezdő Vásár a Petőfi Csarnokban

|

Szombaton nem csak csobbanunk, hanem előtte családiasan megtartjuk az év első, GameStar nyílt nappal egybekötött informatikai és számítástechnikai vásárát

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy most szombaton egy igazán tartalmas és felejthetetlen nappal fog gazdagodni az, aki a csábításnak engedve biztos résztvevője lesz a GameStar nyílt nappal kombinált első Évkezdő Vásárunknak, ami 2010. január 23-án 10:00 és 16:00 között lészen lebonyolítva a kellemesen tágas Petőfi Csarnokban. (1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14)

Hogy miért is érdemes a nagy GameStar csobbanás előtt még ide is benézni? Mert amint már mondtam, kicsiny stábunk egy külön termet készül kisajátítani csak azért, hogy holmi kinti viháncolás, az óriási nyeremények nyerteseinek örömüvöltése, az akciókkal kecsegtető kiállítók portékáinak látványa, és a videojátékok fülsiketítő zaja ne zavarja a mi meghitt családias beszélgetéseinket, amikor közülünk bárkit nyugodtan kérdezhettek bármiről. Persze aki azért jön, hogy játsszon, nyerjen és örömködjön, annak lelke raja. Szívesen látjuk őt is!

De mit is jelent mindez? A kilenc meghívott kiállító termékeinek tengerében mindenki kedvére válogathat a számítástechnikai kiegészítők, MP3 és MP4-lejátszók, anime- és fantasyfigurák magazinok, képregények, memóriák, SSD-k, fejhallgatók, digitális képkeretek, PNA-k között. Természetesen egy GameStar rendezvényről nem hiányozhatnak az igazi gamer márkák kiegészítői sem, mint amilyen a Steelseries, Razer, Roccat, Zalman vagy épp a Logitech, a merészebb stílusú számítógépházakról nem is beszélve.

Mihez tudsz hozzájutni kedvezményes áron? A kiállítók termékeinek kínálatán túl természetesen nem múlhat el úgy GameStar nyílt nap, hogy ne lenne lehetőség igen jutányos áron hozzájutni pár kiló korábbi GS-hez („Kicsit több lett, maradhat?"), vagy épp a legfrissebb januári számhoz. Minden korábbi GameStar ára csak 990 forint, ami mellett a legújabb, Mass Effect 2 címlapos szám is csak 1500 forint. Ugyan ezen az áron a Magyarországon világsikert aratott, dobozos UT3 és Gears of War játékokkal szerelt májusi számunk utolsó darabjai is gazdára találnak szombaton, szóval jó lesz sietni, ha szeretnéd hogy neked is jusson. Sőt! Ha két magazint veszel, csak szombaton egy harmadikat is választhatsz mellé ajándékba, vagy kaphatsz mellé egy eredeti, dobozos játékot is! Jól hangzik, nem? S hogy mindezt tovább fokozzuk (lehet?): bárhol és bármit vásároltok szombaton, azzal benevezitek magatokat óriási nyereményjátékunkba, és az óránként tartott sorsolás révén értékes ajándékokat nyerhettek, mint például:

-Alcor DTV-1000 DVB-T vevő
-D-Link DIR-300 router
-Logitech Extreme 3D Pro botkormány
-számítógépház
-laptopkiegészítők (táska, egésr, stb.)
-World of Warcraft és Gears of War termékek
-képregények

Ha pedig már nem fér a tatyóba semmi, és minden kényes témát kibeszéltünk közösen, akkor a három kiállított játékos Acer notebookon nevezhettek újfent óránkénti nyereményekkel kecsegtető versenyeinkre, ahol a legjobbaké a dicsőség. És a loot. Sőt, ha zenei lelkületűnek érzed magad, és szállj be a bandába és nyomjunk közösen egy kis instant zúzdát a Band Hero-val, dobbal, gitárokkal, mikrofonnal, és őrjöngő közönséggel. Ugye találkozunk szombaton a Petőfi Csarnokban?

Ott a helyed!

Kiállítóink:

Infopatika Kft.
Goodinvest Kft.
Digint Service Kft.
Holdfény Fantasy Kft.
Gabriel Trade
Modding Computer Kft.
AB Informatika
Laptopcenter Kft.
GameStar, PC World

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)