Hirdetés

Ami igazán fontos: így lehet végtelen burritót vásároni a Cyberpunk 2077-ben

|

Ha akarunk, simán burritó nagyhatalommá válhatunk, ráadásul a saját apartmanunkban.

Hirdetés

Kemény induláson van túl a Cyberpunk 2077, amit a CD Projekt RED a mai napig nem tudott igazán jóvá tenni a játékosoknál. A fejlesztők persze ezerrel dolgoznak a javításokon és a tartalmak terén is egyre sűrűbben fog bővülni a játék, azért van még mit befoltozni a lengyel csapat legújabb játékán.

A játékosok egyértelműen értékelik a fejlesztők munkáját, hiszen a Steamen rengeteg pozitív értékelést kap mostanában a Cyberpunk, aminek köszönhetően már többnyire pozitív a megítélése az online boltban. Konzolon már kevésbé mutatós helyzet, főleg, mert még mindig a jelenlegi generációs frissítést várja a többség, a PS4 és Xbox One tulajdonosok pedig aligha élik meg tökéletes élményként a játékot - legalábbis technikai szempontból.

A játék 2022 korai szakaszában két nagy frissítést is kapni fog, egyes hírek szerint pedig a játék 1.5-ös verziója kvázi egy újrakiadás lesz Xbox Series és PlayStation 5-ös gépekre Cyberpunk 2077: Samurai Edition néven. Akárhogy is alakul a játék sorsa idén, az alábbi glitch jó eséllyel már örökre a játék része marad.

Hirdetés

Az ARoyaleWithCheese névre hallgató Reddit-felhasználó fedezett fel egy vicces hibát a játékban, aminek köszönhetően V akármennyi burritót vásárolhat az apartmanjában. Akik ismerősek a játékban, tudhatják, hogy az automata egy idő után kifogy a Burrito XXL Rosadosból, viszont egy mentés és újra töltés azonnal visszatölti a készleteket is, a megvásárolt kaja azonban a lakásban marad. Így ha pont ez volt életünk fő vágya, most van miből tankolni a harcokhoz.

Sajnos a játékot a megjelenéskor ennél sokkal veszélyesebb bugok tették olykor játszhatatlanná, olykor még mentések is elszálltak, egyeseknek pedig a PlayStation 5-je is hajlamos volt összeomlani, bár azt azért ki kellett provokálni.

Ti adtok még egy újabb esélyt a játéknak a jövőbeli frissítések után, vagy esetleg így is elégedetten nyomtátok végig V kalandjait?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)