Hirdetés

Ami nélkül nem élhetünk: Fishing Hero

|

A horgászat nemes sport, megtanítja az embert a türelemre.

Hirdetés

Képzeljük el azt a pillanatot, amikor elegünk lesz a kooperatív kampányokból, számolatlanul szedett és adott heccsátokból, nincs kedvünk a GSO-n földbe döngölni kommentekkel azokat, akik tovább látnak a saját platformjuknál, és úgy egyáltalán. békére és nyugalomra vágyunk.

Ekkor jön be a képbe a Fishing Hero. Az online játszható, és realisztikusnak nevezett játékban a Maldív-szigeteknél, Yokohama partjainál, vagy a norvég Sognefjordál fáraszthatjuk a horogra akadt pikkelyeseket.

Mindegyik környezet számos halfajt tartalmaz, földrajzi elhelyezkedéstől függően, és ha akarjuk, csapatban is játszhatjuk, vagy egyedül, úgymond RPG-szerűen, free-módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)