Hirdetés

Amíg a Diablo 2 Resurrected érkezésére vársz, érdemes ránézni a rajongói verzió frissítésére

|

Egy lelkes moddernek hála nem muszáj kivárni a hivatalos Diablo 2 remaster rajtját, ha felújított formában szeretnénk élvezni a legendás kalandot.

Hirdetés

Habár az idei BlizzCon nem igazán lopta be magát a szívünkbe, a Diablo 2: Resurrected bejelentését természetesen mi is nagy örömmel fogadtuk. A több mint 20 éves ARPG újrakevert változatának azóta már a gépigényét is ismerjük, míg a 2021-ben esedékes megjelenés pontos dátuma továbbra is homályba vész.

Így aztán a várakozás sem könnyű, ám a modder közösségre szerencsére ebben is számíthatunk, hiszen a rajongók körében nem ritkák a különböző felújítási törekvések. Az egyik ilyen a novemberben kiadott Project Diablo 2, ami számos területen modernizálja az alapművet.

Hirdetés

A SenpaiSomething nevű modder által készített változatban átdolgozott és vadonatúj skillek egyaránt megtalálhatók, egy sornyi tárgy került benne kiegyensúlyozásra, valamint játékvégi tartalmakból is többet nyújt a nagy elődnél. A mod célja, hogy a lehetőségekhez képest frissen tartsa az alapjátékot, mintha a Blizzard sose hagyta volna abba a Diablo 2 kalapálgatását.

A Project Diablo 2 már túl is van a The Awakening címen futó első szezonján, nemrég pedig bejelentésre került a következő felvonás, ami a Transcendence nevet kapta. Az új fejezet zárt bétája március 3-án indul, míg maga a rajt március 12-én várható. A folytatás egyebek mellett új térképeket és képességeket, további játékvégi tartalmakat, valamint felskálázott grafikát és átdolgozott craftrendszert tartogat a rajongóknak.

Az első szezonnál eddig 12 500 játékos jelenti a csúcsot, de a Resurrected-bejelentés farvizén könnyen lehet, hogy ezúttal még több ember tesz majd próbát SenpaiSomething modernizált víziójával.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)