Hirdetés

Amiga Mánia - megszületett az első szám!

|

A 90-es évek elejének/közepének legnépszerűbb háziszámítógépe, a számítógépes játékok forradalmának zászlóvivője, az Amiga nem halt meg, sőt...

Hirdetés

Pedig igencsak rosszul bántak vele a márka tulajdonosai, de akinek egyszer volt ilyen gépe, sosem felejti el. Még ma, 2011-ben is vannak lelkes Amigások, akik nemhogy támogatják a platformot, de magazint indítanak Amigásoknak, méghozzá ingyen!

Át is adom a szót az egyik szerkesztőnek, Hevőnek, aki egy e-mailt írt nekem:

"Szia Gyu!

Engedd meg kérlek, hogy sok szeretettel ajánljam neked hazánk vadiúj Amigás magazinját - az Amiga Maniát!

Az AmiCon party "legnagyobb meglepetése" egy új, magyar nyelvű Amigás magazin megjelenése volt. A rendszeres kiadást tervező csapat nonprofit szerveződésként ingyenes formában (PDF) letölthetővé teszi a mag minden számát bárki számára, de legfőképpen az Amiga barátok számára!
A magazin első számát letöltheted innen

Lehetőség lesz igazi, rendes papír alapú Amiga Mania megrendelésére is, de ez sajnos már pénzbe fog kerülni. A magazin limitált példányszámban kerül kinyomásra, tulajdonképpen minden megrendelt szám direkt neked fog készülni, kedves Olvasó!

Remélem az újság olvasása után megdobban az öreg, Amigás szíved.

Tisztelettel:
Hevesi József "Hevő"
Amiga Mania"

Megdobbant a szívem, nagyon tetszett a magazin, csak így tovább srácok, Amiga never dies!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)