Hirdetés

Amikor a farok csóválja: perelik Jack Thompson-t!

|

Nemrég hallhattuk a médiákban, hogy Jack Thompson a még meg sem jelent Manhunt 2 és Grand Theft Euto 4 játékok miatt fogja beperelni a Take Two kiadót, akik megelégelve a folyamatos támadásokat per anyagot adtak be a játék világ mumusa ellen.

Hirdetés

A Take Two úgy tűnik fordított a taktikáján és beperelte Jack Thompson-t, még mielött az elindíthatta volna újabb per hadjáratát a kiadó ellen. A vádirat szerint az ügyvéd folyamatos attrocitásai meggyengítették a kiadó és az értékesítők közötti kapcsolatot, hisz a múltban több bolthálózatot is beperelt a Take2 aktuális, erőszakos játékainak (pl.: GTA3) árusításáért. A játékvilág antikrisztusának is kikiáltott Thompson még nem válaszolt a vádakra, de az biztos, hogy nem hagyja majd szó nélkül a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)