Hirdetés

Amnesia: A Machine for Pigs - megjelenési dátum és meglepetés

|

Többszöri halasztás és csúsztatás után végre ténylegesen megjelenik a The Dark Descent folytatása, méghozzá hamarabb, mint hittük.

Hirdetés

Több mint valószínű, hogy a Thief reboot és az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztői nem beszéltek össze, de még így is sikerült egy napon bejelenteniük játékaik megjelenését.

Az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztése 2011. decemberében kezdődött, és eredetileg 2012. novembere, azaz Halloween előtt debütált volna. Ezt a megjelenést később 2013. elejére csúsztatták, majd második negyedévre módosították, májusban viszont bejelentették, hogy nem tudják tartani az új határidőt sem. Eddig csak annyit tudtunk, nyár végén kaphatjuk kézbe a művet, most viszont itt a pontos dátum is, mely nem más...

...mint 2013. szeptember 10. A játék már elő is rendelhető a GOG-on, 15,99$-os (~3600 Ft) áron, mely megjelenés után 20$-ra ugrik. Az itt látható adatlap szerint akár pezsgőt is bonthatunk, ugyanis beigazolódott korábbi gyanúnk, miszerint a játék magyar felirattal érkezik. Az Amnesia: A Machine for Pigs megjelenés tehát szeptember 10-én esedékes PC-re és Mac-re, addig is érdemes kipróbálni az első rész demóját, mely ingyenesen elérhető a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)