Hirdetés

Amnesia: A Machine for Pigs trailer - horror a sertések között

|

A disznós játék legalább olyan rémisztő lesz, mint az Amnesia: The Dark Descent.

Hirdetés

Februárban már írtunk arról, hogy a Frictional Games a thechineseroom által megtámogatva készíti a játékot, mely nem egyenesági leszármazottja az Amnesia: The Dark Descentnek, viszont ugyanazt a nyomasztó és baljós környezetet tudhatja magáénak, mint a legendás játék. A zenéjét Jessica Curry-nek, a Dear Esther zeneszerzőjének köszönhetjük, akinek ezek szerint mindegy, hogy milyen stílus, képes csodálatosan alkotni. A Dear Esther meditatív, elvont, kissé skizofrén, de mégis lágy dallamai máig a fülünkben csenghetnek...de ne kalandozzunk el ennyire. Maradjunk inkább az ősszel megjelenő Amnesia: A Machine for Pigs trailernél, melynek láttán valamiért a Blöffből ismert Bunkó  magyarázata juthat eszünkbe a disznótartás szépségeiről ("Úgy bepuszilják a csontokat, mintha vajat nyalnának")

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)