Hirdetés

Amnesia: A Machine for Pigs - újabb komplikációk

|

Tovább halasztották az Amnesia: The Dark Descent folytatásának megjelenését, mert a fejlesztés nem a tervezett ütemben halad.

Hirdetés

2010 végén többen szívrohamot kaptak, de a pelenkák és az alsóneműk eladásai is jelentősen megugrottak, amikor megjelent a független fejlesztők keze munkáját dicsérő Amnesia: The Dark Descent.

Be kell vallani, nem a világ legbizalomgerjesztőbb alkotásáról van szó, de tény, hogy YouTube videók ezreit generálta, és a rettegésre fogékony rétegek körében igazi kultuszjátékká vált. 2012 februárjában jelentették be az Amnesia: A Machine for Pigs nevű, hasonlóan bizarr folytatást, melyről akkor még úgy tudtuk, hogy kiválóan időzítve Halloweenkor fog megjelenni. De nem jelent meg Halloweenkor. Sőt, 2012-ben sem. És még most sem.

Az első halasztást követően a fejlesztők már nem merték megkockáztatni, hogy pontos dátumot adnak meg, így 2013 első negyedévére ígérték a megjelenést. Most, hogy ennek végefelé járunk, jogosan merült fel a kérdés, hogy ha eddig nem, akkor mikor. "Nyár végén" - válaszolta a Frictional Games, akik a thechineseroommal együtt fejlesztik az A Machine for Pigst. A halasztás hátterében az áll, hogy tökéletes munkát szeretnének kiadni a kezeik közül, ehhez pedig idő kell. További jó hír lehet az angolul nem tudóknak, hogy a játék további kilenc nyelven is elérhető lesz. Hogy melyek ezek, azt egyelőre nem tudjuk, de titkon reménykedünk, hogy a magyar is köztük van. Az új Amnesia tehát nyár végén jelenik meg PC-re, illetve ha a korábbi állítás érvényes marad, valamivel később OS X-re és Linuxra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)