Hirdetés

Két horrorjátékot is behúzhatunk ingyen

|

Az utóbbi évek két kiváló horrorját adja most a Humble Bundle.

Hirdetés

Ha rajongtok a horrorért, idén főleg az Agonyra lesz érdemes figyelnetek, de ha még van játék, ami kimaradt a műfajban az utóbbi pár évben, pótolhattok is akár ezt-azt.

Hirdetés

A Humble Bundle újabb ingyen játéka valójában egy gyűjtemény, ami két címet foglal magába. Az Amnesia Collectionben megtalálható az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs is, összesen 31,99 euró értékben. Mindkettő pszicho-horror, elég durvák, úgyhogy ha nem bírjátok az ilyesmit, inkább ne nézzetek bele. A játékok Windowson, Mac-en és Linuxon is futnak.

Ahhoz, hogy megszerezzétek őket látogassatok el erre az oldalra, kattintsatok az Add to Cart gombra, majd fáradjatok a kasszához. Egyetlen Steam kódot fogtok kapni, aminek beváltásával mindkét játék a tiétek lesz. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)