Hirdetés

Most ingyen beszerezhetsz két kivételes horror játékot

|

Rövid ideig bárki bezsákolhat két remek horrort, de érdemes sietni, mert nem tudni, meddig tart az akció.

Hirdetés

Hátborzongató kalandokat kínált a Frictional Games játéka, az Amnesia: The Dark Descent, és a néhány évvel később megjelent Amnesia: A Machine for Pigs sem volt rossz. Ráadásul most ingyenes a két alkotást magába foglaló csomag, így mindenképp érdemes lecsapni rá.

Hirdetés

Ha egy kis borzongásra vágytok, akkor látogassatok el a Steamre, ahol most teljesen ingyen bezsebelhetitek a fentebb említett játékokat. Mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok az Amnesia: The Dark Descent vagy az Amnesia: A Machine for Pigs termékoldalára és az "Ezt a játékot tartalmazó csomagok" szekciónál rányomtok a "Játék telepítése" gombra. Ezután automatikusan mindkét rész a Steam könyvtáratokban landol. 

Viszont nem árt sietni, mert csak limitált ideig tart az akció, és nem tudjuk, pontosan mikor ér véget.

Ti játszottatok már valamelyik Amnesia-résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)