Hirdetés

Xbox One-ra is megjelenik az Amnesia: Collection

|

Hamarosan már a Microsoft konzolján is belevethetjük magunkat a rémisztő kalandokba.

Hirdetés

PC-re, illetve PlayStation 4-re már eddig is elérhető volt az Amnesia: Collection, ami összefoglalja a legendásan hátborzongató játéksorozatot. 

Hirdetés

A tervek szerint még nyáron, egészen pontosan augusztus 31-én érkezik meg Xbox One-ra a csomag, így még többen tehetnek egy próbát a Frictional Games sorozatával. Része az Amnesia: The Dark Descent, az ehhez tartozó DLC, az Amnesia: Justine, illetve a folytatás is, az Amnesia: A Machine for Pigs.

Az első Amnesia 8 évvel ezelőtt jelent meg, és jelentősen felrázta a horrorjátékok műfaját. Több, hasonló címet ihletett, melyekben nem vehetjük fel a harcot a ránk leselkedő veszélyekkel, az egyetlen lehetőség, hogy elszaladunk, vagy eleve igyekszünk észrevétlenek maradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)