Hirdetés

Az Amnesia: Rebirth a SOMA fejlesztőinek új horrorja

|

Aki új szellemi terméket remélt, feltehetően érez most némi csalódást, ugyanis a Frictional Games pályafutása legnagyobb sikeréhez tér vissza.

Hirdetés

Miután heteken, sőt hónapokon keresztül a bolondját járatta velünk, végre leleplezte soron következő játékát a Frictional Games. A bejelentést egyszerre kíséri vastaps és felhördülés, mert miközben sokan arra számítottak, hogy a SOMA után egy újabb, nulláról felépített IP-val lepik meg közönségüket a horror mesterei, ehelyett kénytelenek beérni egy folytatással. Igen ám, de az Amnesia okkal tett szert irtózatos népszerűségre a maga idejében, ezért ha a csapatnak nem sikerülne túlszárnyalnia önmagát és csak ugyanannyira lesz jó, mint a The Dark Descent volt, már elégedetten dőlhetnek hátra a műfaj kedvelői.

Hirdetés

Az Amnesia: Rebirth története maga mögött hagyja a rettegett porosz várkastélyt, és a 19. századból a következőbe katapultálja játékosát, mégpedig az algír sivatagba. Tasi Trianon lesz az új kaland központi karaktere, akit végigkísérünk egy személyes veszteséggel, kétségbeeséssel, fájdalommal és rettegéssel teli úton, hogy megismerjük és a végsőkig feszítsük az emberi kitartás határait.

Nem okoz különösebb meglepetést, hogy a fejlesztők ezúttal sem adnak a kezünkbe az életünkre törő, vagy elménk épségét veszélyeztető rémségek leküzdésére alkalmas eszközöket. Menekülés és rejtőzködés közül kell választanunk, miközben a sarkunkban loholó lény arra vágyik, hogy táplálkozzon a félelmünkből, pontosabban Tasiéből.

Még idén ősszel nekiláthatunk összeszedni az amnéziában szenvedő fiatal nő töredékes múltjának fragmentumait Steamen és PlayStation 4 konzolon. Mit szóltok a bejelentéshez? Örültök annak, hogy folytatást kap az Amnesia: The Dark Descent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)