Hirdetés

Amnesia - hogy került bele Pokémon?

|

A Monsters névre hallgató mod furcsább és még az alapjátéknál is inkább zavarba ejtő. Persze azután, hogy a hivatalos Pokémon-játékok egyik szörnye gyakorlatilag egy kocsikulcs, mi már semmin nem lepődünk meg.

Hirdetés

Ha az eredeti Pokémonban a kedvenc részed a kísértetekkel teli Pokémon-torony volt, akkor van egy mod, ami egy hasonló élményen alapul, csak közben teljes mértékben elfelejtett komoly lenni. A Monsters névre hallgató teljesen indokolatlan mod segítségével ugyanis a januári GS mellett teljes játékként lapuló Amnesia: The Dark Descentben is lehet a "Szerezd meg hát mind!" a mottód.

A nem kicsit elborult alkotásban egy furcsa kísértet indít el minket a nem éppen mindennapi kalandra, ami során viszont a Pokémonból megismert különböző szörnyek helyett a játék különböző bútordarabjait és tárgyait küldhetjük csatába. Az első "Pokémon", amit megkapunk egy kis fából készült láda, ami csontokat tud kilőni az ellenfélre. Ne kérdezzétek meg, hogyan.


Monsters - An Amnesia Concept video - Mod DB

Emellett találkozhatunk életre kelt páncélzattal, egy kályhával, székekkel és szekrényekkel, vagy éppen kanapékkal is a 16 pályán, amik között bossharcok is vannak.

Sajnos nem foghatunk magunknak több szörnyet, viszont ha legyőzünk egyet, ami erősebb a jelenlegi bútordarabunknál, akkor jutalmul felvehetjük a legyőzött tárgy alakját, és megszerezhetjük annak képességét is.

Ha esetleg megjött volna a kedvetek a Monsterst ide kattintva tudjátok letölteni, de mielőtt belekezdenétek, mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a különböző "szörnytípusokat" és az ellenük hatásos támadásokat ismertető kézikönyvre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)