Hirdetés

Amnesia Triple Pack - PS4-re jön az egész sorozat

|

Egyelőre csak PC-n játszható az utóbbi évek egyik legsikeresebb horrorsorozata, de hamarosan PlayStation 4-re is megérkezik mindhárom Amnesia történet.

Hirdetés

Bár a Frictional Games próbál a horror műfaján kívül is bizonyítani, a csapat elsősorban az Amnesiának köszönheti ismertségét és népszerűségét. A hátborzongató élményt nemsokára a PlayStation 4-es játékosok is átélhetik, az összes folytatással kiegészítve.

Az Amnesia Triple Pack névre keresztelt csomagban ugyanis ott lesz a Justine című DLC, illetve a (másik stúdióban készült) hangulatában kicsit más Amnesia: A Machine for Pigs is. A kollekció árazásáról egyelőre nincsenek konkrét infók, a megjelenés napja viszont már ismert, november 22-én kezdhetnek borzongani a konzolos játékosok. Az árhoz hasonlóan egyelőre az Xbox One-os megjelenés körül is nagy a csend, így ennek a megerősítésére vagy a cáfolatára is várnunk kell.

Ti kipróbáljátok majd a PS4-es portot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)