Hirdetés

Among Ust csinál a Fortnite-ból az új játékmód

|

A The Spy Within korlátozott ideig lesz elérhető, de összeér benne a battle royale-ok királya és az év Twitch-szenzációja.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztőitől nem idegen, hogy más, népszerű játékoktól vesznek át ötleteket - elvégre az egész battle royale mód a PUBG miatt született meg. Mindenesetre megfér a két játék egymás mellett, és az Among Us elől sem fog játékosokat elcsábítani, de attól még jó móka lehet a The Spy Within LTM mód, mely tegnap óta érhető el a játékban.

A rajongók által kitalált és megalkotott módban a játékosoknak azt kell megtalálniuk, kik a köreikbe férkőzött kémek. Tízen játszhatnak egy meccset, ebből ketten árulók, nyolcan pedig nyomozók. Előbbieknek az a feladata, hogy megöljenek mindenkit, mielőtt a másik csapat teljesíteni tudja a küldetéseit, míg utóbbiak közös erővel találhatják meg a rosszakat, és szavazással zárhatják ki őket. Beszélgetni csak meetingek során lehet, amik bármikor összehívhatók, nem kell nagy piros gombot keresni, úgyhogy mégsem 100%-osan olyan, mint az Among Us, de na, értitek.

Hirdetés

Az Epic Games egyébként a Houseparty-val együttműködésben megoldotta, hogy videóchatelni lehessen a játékon belül, ennek beállításához itt találtok segítséget.

A The Spy Within LTM természetesen ingyenesen játszható a Fortnite-on belül, minden platformon. Néhány naponta módosítanak rajta, a DolphinDom, KKSlider, Bunni_, Wert, Blanky, jstKamui, MackJack, Ritual és Snownymous nevű alkotók különböző variációi élesednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)